Liviu Dragnea: „Suntem foarte curioși și atenți la ce va propune premierul desemnat”

Dragnea

„Suntem foarte curioși și atenți la ce va propune premierul desemnat”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, după ce șeful statului a anunțat desemnarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier.

„Suntem deschiși la dialog cu toată lumea. Am fost singurul partid care am făcut o propunere concretă dintr-un motiv foarte simplu, dar serios anume faptul că am avut o guvernare foarte bună, apreciată de populație. Suntem deschiși numai că suntem foarte curioși și atenți la ce va propune premierul desemnat. Nu pot și nu cred că e firesc să spunem acum votăm pentru sau împotrivă pentru că, deocamdată, avem doar un nume și un chip. În perioada următoare va veni cu echipa guvernamentală. Ne vom uita și cum îi va alege, care va fi programul de guvernare, conceptul și în funcție de asta, în interiorul PSD, vom lua o decizie politică.

Am avut o discuție în coaliție, ieri. Înțeleg că există date certe care arată că acest Guvern ar avea susținere în Parlament: UNPR, UDMR, PNL. Am mers cu un pachet de măsuri mult mai mare decât zece și i le-am prezentat președintelui în detaliu. O să le dăm și publicității poate chiar, în această seară. Orice Guvern care nu își asumă acel pachet minimal de obiective, pentru că trebuie să fie mai mare, va fi greu să convingă PSD să îl susțină pentru că sunt obiective vitale pentru această țară”, a declarat liderul social-democrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.