Accident cu doi răniți în localitatea Turulung

accident calinesti

Un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane a avut loc duminică, 8 noiembrie, pe raza localității Turulung. Unul dintre șoferi consumase alcool înainte de a urca la volan.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, un bărbat în vârstă de 35 de ani, aflat al volanul unui Volkswagen, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe contrasens unde a intrat într-o Dacia, care era condusă regulamentar de către Ioan J.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a ambilor șoferi. Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest care, în cazul conducătorului auto din Dacia, a fost negativ, iar în cazul celuilalt șofer a indicat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar în cazul unuia dintre șoferi pentru conducerea unei mașini de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.