„Salonul de toamnă” de la Carei (Foto)

Carei1

Carei2

Carei3

Carei4

Astăzi, 8 noiembrie, Castelul Károlyi din Carei a găzduit vernisajul expoziției de pictură și fotografie a 17 artiști, reprezentanți ai Uniunii Artiștilor Plastici – sucursala Baia Mare.

Evenimentul a fost deschis de Dragoș Georgescu din partea Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” care a mulțimit celor prezenți pentru participare și a vorbit despre impactul ce trebuie să îl aibă arta asupra privitorului.

Dintre expozanți au fost prezenți Elisabeta Veress, Doina Dascălu și Felician Săteanu care și-au prezetat lucrările, stilurile și taberele de creație la care participă sau chiar le organizează.

Pe lângă artiștii enumerați mai sus au lucrări expuse: Marinela Călușeru, Ioan Mihali, Valentin Moldovan, Tudorel Ilie, Zsolt Szilagyi, Traian Mârza, Ion Victor Cacoveanu, Natalia Bardi, Sofia Neagoi, Istvan Benko, Ana Jilinachi, David Croitoru și Gabriela Auer.

Expoziția poate fi vizitată timp de două săptămâni conform programului muzeului, de marți până duminică de la ora 09.00 la ora 17.00.

Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.