Andrei Timoce a câștigat Cupa „Alfredo Bachelli” la spadă masculin

Andrei-Timoce1

Andrei Timoce de la CSM Satu Mare a câștigat Cupa „Alfredo Bachelli” la spadă masculin, competiție găzduită sâmbătă, 7 noiembrie, de Sala Polivalentă din Craiova. Arkosi Bertalan (CSM Satu Mare) s-a clasat pe locul II, iar cel de-al treilea spadasin de la CSM Satu Mare, Adrian Pop, a ocupat locul VII.

Lupta pentru Cupa „Alfredo Bachelli” la spadă masculin s-a dat între Andrei Timoce și Arkosi Bertalan, ambii de la CSM Satu Mare.

Pe tabloul de 8, Andrei Timoce l-a învins pe Adrian Pop, scor 15-13, iar Arkosi Bertalan a dispus de Ștefăniță Vâlceanu de la CSU Craiova (15-10).

În semifinale, Arkosi Bertalan l-a învins pe Mario Persu de la CSU Craiova (15-12), iar Andrei Timoce a trecut de Liviu Dragomir (15-13). Astfel în finala mare s-au întâlnit doi spadasini de la CSM Satu Mare, Andrei Timoce și Arkosi Bertalan. În cele din urmă Timoce a ieșit învingător, scor 8-6, câștigând Cupa „Alfredo Bachelli” la spadă masculin.

Cupa „Alfredo Bachelli” a fost organizat de către CSU Craiova, Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” și Federația Română de Scrimă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.