Accident grav pe Drumul Careiului din Satu Mare (Foto&Video)

acciden1

accident2

accident3

accident4

accident5

accident6

accident7

accident8

accident9

accident10

accident11

accident12

accident13

accident14

accident15

accident16

Un grav accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane a avut loc azi (vineri, 6 noiembrie) după-amiază pe Drumul Careiului din Satu Mare. Un BMW a distrus scara de acces într-un bloc de la intersecția Dumului Careiului cu strada Brândușa din Satu Mare. De asemenea, în accident au fost avariate și alte două mașini, un Skoda și o Dacia.

Din investigațiile efectuate de polițiști reiese că vinovat de producerea accidentului este șoferul mașinii Skoda, Viorel S. de 64 de ani, care nu a acordat prioritate BMW-ului, condus regulamentar de Bogdan Ș. de 25 de ani din Medieșu Aurit. Șoferul BMW-ului consumase alcool înainte de a urca la volan.

În continuare vă redăm comunicatul de presă referitor la acest accident, așa cu ne-a fost transmis de IPJ Satu Mare:

„La data de 06.11.2015, ora 16.42, la intersecția dintre Drumul Careiului și str. Brândușa din municipiul Satu Mare, S. Viorel de 64 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul Skoda, pe fondul neacordării priorității de trecere, a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW condus regulamentar de Ș. Bogdan de 25 ani, din Medieșu Aurit, jud. Satu Mare. În urma impactului, autoturismul Skoda a fost proiectat în autoturismul marca Dacia condus de U. Lorand de 31 ani, din Satu Mare, rezultând rănirea numitului S. Viorel, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea efectuării de investigații medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui U. Lorand și S. Viorel, iar în cazul celui de al treilea a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma efectuării investigaților medicale s-a stabilit că S. Viorel a fost rănit grav, iar Ș. Bogdan Ioan a fost rănit ușor. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.