Tombola Trupei „Harag György”, destinată liceenilor

1

Trupa „Harag György” anunță o tombolă îmbinată cu un sondaj de opinie adresată elevilor ciclului liceal. În acest an, toți elevii claselor IX-XII care achiziționează abonamente pentru această stagiune până la data de 30 noiembrie și care completează, cu această ocazie, chestionarul atașat abonamentului se înscriu automat la o tombolă cu premii valoroase.

Pe baza întrebărilor sondajului trupa dorește să evalueze obiceiurile frecventării teatrului, cerințele și eventualele programe alternative (întâlnire cu publicul, spectacole organizate în săli de clasă, repetiții deschise) de care ar fi interesată generația în cauză.

Toți elevii care completează chestionarele și le înapoiază, fie cu ajutorul profesorilor, fie independent, se înscriu automat la o tombolă prin intermediul căreia au șansa de a câștiga valoroase premii individuale sau de grup. Marele premiu al concursului individual este o tabletă, dar se vor extrage și abonamente gratuite.

Pe lângă aceste premii individuale, sunt puse în joc și premii pentru grupuri de elevi: printre clasele ale căror elevi achiziționează cele mai multe abonamente, se oferă un premiu de reducere la prețul de achiziționare, iar marele premiu constă într-o excursie pe clasă organizată de trupă. Clasa câștigătoare va avea șansa să viziteze, în compania unui ghid, obiectivele cele mai însemnate ale Clujului, clădirea Facultății de Teatru și Televiziune a Universității „Babeș-Bolyai”, vor avea ocazia să intre în culisele Teatrului Maghiar de Stat Cluj. Pe lângă aceste oportunități, beneficiază de vizionarea unui spectacol al teatrului clujean și de un pachet surpriză de cărți.

Înscrierea la concurs se poate face atât individual, pentru cei care frecventează școli cu care nu s-a stabilit parteneriat în ce privește achiziționarea în grup a abonamentelor, căci trupa așteaptă cu mare drag și elevii, vorbitori de limba maghiară, care frecventează instituții de învățământ cu predare în limba română sau germană. Aceștia pot achiziționa abonamente însoțite de tombolă la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00.

Cei care frecventează școli cu care este stabilit parteneriatul achiziționării pe clase a abonamentelor, pot participa la extragerea pentru premiul de grup, dar vor fi înscriși, automat, și în competiția pentru premiul individual. Aceștia își vor primi tombolele de la profesorul responsabil pe școală cu distribuirea abonamentelor și tot prin intermediul lor le vor putea înainta teatrului.

În competiție se pot înscrie doar acei elevi care achiziționează abonament pentru liceu (abonament Kölcsey Ferenc sau Harag György) pe stagiunea 2015-2016 și care înaintează chestionarele completate integral trupei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.