Colegiul Național „Doamna Stanca”: „Dă o șansă vieții !”

campanieSTANCA

voluntari

Colegiul Naţional „Doamna Stanca” a desfășurat campania „Dă o șansă vieții!”, acțiune care a urmărit să sensibilizeze cetățenii municipiului Satu Mare cu privire la donarea de sânge.

Membrii Consiliul elevilor din Colegiul „Doamna Stanca” și voluntarii clubului „IMPACT NOUA GENERAȚIE” au distribuit fluturași cu informații succinte referitoare la donarea de sânge care poate salva vieți.

Împărțirea fluturașilor a avut loc, cu aprobarea Primăriei municipiului Satu Mare, în cursul zilei de 6 noiembrie, între orele 09.00-11.00, în cinci puncte de distribuție.

Membrii Clubului „IMPACT” din colegiu au oferit trecătorilor informații despre donarea de sânge, încurajându-i să devină donatori.

De asemenea, membrii Consiliului Școlar al Elevilor de la Stanca, sub coordonarea profesoarelor de biologie Nicoleta Dragomir și Manuela Fecske, au realizat în aceste zile o acțiune de colectare de sucuri naturale, apă, napolitane și biscuiți, dăruindu-le Centrului Județean de Transfuzie Satu Mare pentru a fi oferite donatorilor sătmăreni.

Dr. Doinița Crișan, directorul Centrului Județean de Transfuzie Satu Mare a apreciat gestul elevilor, i-a felicitat pentru innițiativă și le-a dăruit tricouri albe pentru viitoarele proiecte de voluntariat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.