Și-a înjunghiat fosta nevastă

cutit

O femeie din Carei a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiată de patru ori cu un cuțit de către fostul soț, Ștefan Demeter. Incidentul a avut loc miercuri, 4 noiembrie. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, iar în cursul zilei de azi, 5 noiembrie, Tribunalul Satu Mare a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, iar soțul acesteia a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În cursul zilei de miercuri, Ștefan Demeter a fost reţinut pentru 24 de ore. Astăzi, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Satu Mare, instanța dispunând față de acesta luarea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat cercetările în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare şi au stabilit că, Ștefan Demeter de 65 ani, din Carei, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri familiale, și-a înjunghiat de patru ori fosta soție, în zona turaco-abdominală, victima fiind transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Potrivit medicilor, femeia necesită pentru vindecare 23-25 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în pericol. În cauză se efectuează cercetări pentru tentativă de omor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.