Lect. univ. Mariana Popa a atacat cu apel sentința Tribunalului Sălaj

Mariana Popa

Lectorul universitar Mariana Popa, cadru didactic la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad, filiala Satu Mare, a atacat cu apel sentința Tribunalului Sălaj, instanță care la data de 28 octombrie a condamnat-o la 5 ani și 4 luni închisoare cu executare, pentru luare de mită. Apelul a fost înregistrat la data de 4 noiembrie. Cel mai probabil, dosarul va ajunge pe masa magistraților Curții de Apel Cluj.

Vă reamintim că Mariana Popa a fost condamnată de Tribunalul Sălaj la zece pedepse de câte 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea a zece infracțiuni de luare de mită. „În baza art.39 alin.1 lit.b) Cod penal, contopeşte pedepsele aplicate, iar la pedeapsa cea mai grea, de 1 an şi 4 luni închisoare, adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte nouă pedepse stabilite, respectiv 4 ani, urmând ca inculpata să execute în final o pedeapsă de 5 (cinci) ani şi 4 (patru) luni închisoare, cu privare de libertate”, se arată în documentul de încheiere a ședinței din data de 28 octombrie.

Mai mute detalii cu privire la sentința dată de Tribunalul Sălaj în dosarul Marianei Popa, puteți citi accesând următorul link:

http://www.satmareanul.net/2015/10/28/lect-univ-mariana-popa-condamnata-la-inchisoare-cu-executare/

2 Comentarii la "Lect. univ. Mariana Popa a atacat cu apel sentința Tribunalului Sălaj"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.