Sătmărenii își pot plăti amenzile de parcare direct de pe smartphone

sticker-satumare

Primăria municipiului reședință de județ aduce la cunoştinţă publică faptul că şoferii din Satu Mare pot achita amenzile de parcare cu ajutorul aplicaţiei pentru smartphone „SMS Parking Romania”.

Serviciul este disponibil din luna octombrie anul curent. Plata este securizată şi poate fi realizată prin card bancar Visa sau MasterCard.

Puteți plăti instant, oriunde ați fi, chiar și amenzile soției, colegilor sau ale prietenilor, fără să riscați să depășiți 48 de ore și să se dubleze suma de plată.
Veți primi imediat dovada plății prin e-mail. Aplicația oficială a furnizorului de serviciu de plată prin SMS, funcționează în: Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Cluj-Napoca, Oradea, Pitești, Ploiești, Reghin, Satu Mare, Sighișoara, Sighetul Marmației, Turda, Târgu Mureș și Timișoara.

Aplicația este utilizabilă în rețelele Vodafone, Orange, Telekom și Digi Mobil, în toate orașele de mai sus (exceptând Ploiești și Oradea indisponibile în Digi Mobil).
Nu e nevoie să țineți minte numere și coduri. Selectați orașul și perioada dorită și aplicația va trimite SMS-ul corespunzător pentru plata parcării. În câteva secunde veți primi un SMS de confirmare a plății. Dacă plata nu e necesară în acel moment, aplicația vă va avertiza.

Această aplicație vă oferă următoarele facilități: puteți adăuga mai multe mașini; disponibilitate pentru multe orașe din România; pentru fiecare oraș sunt prezentate opțiunile de plată; afișează tariful pentru fiecare zonă de parcare; trimite automat SMS-ul cu codul zonei și numărul de înmatriculare selectat pentru plata parcării; opțiune pentru sistemul de parcare Start/Stop pentru Timișoara și Oradea; puteți plăti amenda de circulație; puteți plăti taxa de pod Fetești – Cernavodă; puteți cumpăra rovinieta pentru orice tip de vehicul; istoricul plăților (numărul de înmatriculare, oraș, zonă, perioadă, tarif); confirmare prin SMS (afișează mesajul de confirmare la plata prin SMS); notificări (cu sunet/cu vibrație/cu sunet și vibrație); actualizări automate (aveți întotdeauna lista de orașe și zone actualizată); plățile pentru vignetă și taxa de pod Fetesti – Cernavoda sunt operate de CNADNR. Amenda de circulație se plătește securizat prin card. Este acceptat orice card Visa sau MasterCard pentru uz electronic.

Link descărcare: http://bit.ly/1KVfaQS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.