Protest la Satu Mare: „Bucureștiu-n sânge, Satu Mare plânge” (Galerie foto)

protest1

protest2

protest3

protest4

protest5

protest6

protest7

protest8

protest11

protest12

protest13

protest14

protest15

protest16

protest17

protest19

protest21

protest26

protest28

protestr23

prottest24

Sute de sătmăreni, în majoritatea lor elevi și tineri, au protestat azi, 4 noiembrie, în centrul municipiului Satu Mare, alăturându-se astfel, altor orașe din țară, manifestându-și nemulțumirea față de Guvern și de actuala clasă politică. Locul de întâlnire a fost „Groapa” din Centrul Nou. Protestul a început la ora 19.00.

„Bucureștiu-n sânge, Satu Mare plânge !”, „Ne-am săturat să fim sclavii corupției”, „Rockeri ajutăm, sânge donăm”, „Jos clasa politică coruptă ! Învățământ, NU biserici !”, sunt doar câteva dintre sloganurile scrise pe pancarte, cartoane sau simple foi de hârtie, cu care protestatarii au ieșit în această seară în stradă, să-și spună păsul.

După ce au scandat lozinci precum „Jos Guvernul !”, „Cine nu sare nu vrea dreptate !”, cei prezenți au mărșăluit până în Parcul Central, la statuia lui Vasile Lucaciu, unde au continuat să-și manifeste nemulțumirea față de actuala clasă politică din România.

Protestele care au loc în întreaga țară, vin ca reacție la tragedia petrecută vineri (30 octombrie) seara în Clubul „Colectiv” din capitală. Protestatarii acuză de cele întâmplate, actuala clasă politică. Potrivit bilanțului tragediei de la „Colectiv”, în urma acelui incendiu au murit 32 de persoane și au fost răniți peste 160 de oameni.

4 Comentarii la "Protest la Satu Mare: „Bucureștiu-n sânge, Satu Mare plânge” (Galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.