Ștrandul Joy din Carei se vinde pentru 2 milioane de euro

strand

Ștrandul din Carei își caută un nou proprietar. De intermedierea acestui business se ocupă exclusiv societatea de consultanță imobiliară MKM Team Investment. Afacerea se vinde la cheie, contra sumei de 2 milioane de euro.

Pe cele 4 hectare de teren se regăsesc două clădiri structurate în parter + etaj, una cu scop administrativ, cealaltă fiind deja închiriată ca spațiu comercial, un hotel cu 12 camere, un centru SPA, o sală de nunți cu o capacitate de 260 de persoane, o pizzerie, un club de notorietate în plan local, cu o capacitate de 3000 de locuri, o zonă de camping și desigur, bazinele.

Campingul poate caza peste 200 de persoane în căsuțe, rulote sau corturi. Zona de camping este modernizată, fiind dotată cu grupuri sociale, dușuri cu apă caldă și locuri speciale pentru grătar.

Complexul Joy are deja o clientelă formată. Oferă activități pentru toate gusturile, adresându-se atât celor tineri, cât și celor mai în vârstă.

Ștrandul poate pune la dispoziție patru tobogane diferite ca și dificultate, potrivite și pentru copii, dar și pentru adulți. Pentru cei care caută mai degrabă relaxare, există o zonă de odihnă în incinta ștrandului, Joy Paradise, unde sunt invitați să petreacă momente de liniște în mijlocul naturii.

Iubitorilor de sporturi Complexul Joy le pune la dispoziție terenuri amenajate unde au loc diverse concursuri și programe sportive – echitație, volei, handbal, badminton, TRX, fotbal pe nisip sau tenis de masă.

Activităților de zi li se adaugă agitația din clubul de noapte și petrecerile organizate în spațiul destinat organizării de nunți.

„Ștrandul din Carei reprezintă o oportunitate pentru un investitor care știe ce înseamnă acest tip de business. Deși orașul are o populație de aproximativ 20.000 de persoane, în 2015 s-au înregistrat peste 90.000 de intrări și peste 6.000 de cazări în incinta ștrandului. La un calcul simplu, bazat doar pe biletele de intrare, orice investitor își poate da seama că vorbim de o rentabilitate foarte buna!”, a declarat Florin Mureșan – Investment Specialist – MKM Team Investment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.