Negreștenii s-au rugat pentru victimele de la Clubul „Colectiv”

Negresteni1

Negresteni2

Negresteni3

Negresteni4

Negresteni5

Negresteni7

Negresteni8

Mișcați de tragicul eveniment întâmplat vineri, 30 octombrie, la Clubul „Colectiv” din București, negreștenii au aprins în această (azi, 3 noiembrie) seară lumânări și candele în memoria persoanelor decedate în acel incendiu. Chemarea la rugăciune și la un moment de reculegere a venit din partea primarului orașului Negești-Oaș, Aurelia Fedorca.

„Azi, la Negrești-Oaș, ne-am rugat pentru îngerii din ‪#‎Colectiv‬‬, ne-am rugat pentru acei tineri frumoși care luptă pentru viața lor, ne-am rugat pentru a consola părinții îndurerați cărora le-au fost luați copiii de lângă ei. Mult prea dureros pentru a exprima în cuvinte.

Ne-am rugat să ne fie iertate greșelile noastre pentru care acei tineri frumoși au plătit cu viața. Este povara pe care trebuie să o purtăm în fiecare zi, aceia că nu am oferit locuri sigure pentru tinerii noștri. Aceasta trebuie să fie misiunea noastră de acum înainte, zi de zi. Nimic din ceea ce vom face nu va mai fi la fel”, scrie pe pagina sa de facebook, primarul Aurelia Fedorca.

Sursa foto: Remus Țiplea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.