Aurelia Fedorca: „Suntem bucuroși că Andrei este bine și ne rugăm să se însănătoșească complet!”

Aurelia-Fedorca

Negreștenii (și nu numai) sunt alături de olimpicul internațional Andrei Bud, care a fost și el rănit în momentul producerii tragediei de la Clubul „Colectiv”. În urma incendiului din seara de vineri (30 octombrie), Andrei a suferit arsuri la nivelul mâinilor, însă potrivit familiei starea acestuia este destul de bună.

În urmă cu câteva ore, primarul Aurelia Fedorca a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care spune că „am ținut constant legătura cu ei (familia Bud) și m-am bucurat să aud că e bine”.

„În aceste zile, am fost întrebată de mulți negreșteni dacă mai știu ceva despre Andrei Bud, olimpicul nostru rănit în acel club al Morții, dacă am vorbit cu familia. Am ținut constant legătura cu ei și m-am bucurat să aud că e bine.

Am simțit atâta solidaritate câtă n-am văzut de foarte mult timp și, recunosc, mi-am revenit greu din șoc după ce am aflat vestea și după ce am văzut tragedia prin care trec zeci și zeci de tineri. Suntem bucuroși că Andrei este bine și ne rugăm să se însănătoșească complet! Ne rugăm însă și pentru ceilalți care au de luptat să trăiască și pentru cei care nu mai sunt printre noi”, scrie pe pagina sa de Facebook, primarul Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.