Mobilizare pentru donare de sânge, în sprijinul victimelor de la Clubul „Colectiv” (Video)

prefectura1

prefectura2

După evenimentele tragice de vineri (30 octombrie) seara petrecute în Clubul „Colectiv” din București, Instituția Prefectului Satu Mare a convocat azi, 2 noiembrie, o ședință extraordinară cu directorii de instituții din județul nostru.

Ședința a început cu un moment de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața în tragicul eveniment. Apoi, prefectul Eugeniu Avram le-a cerul directorilor ca împreună cu angajații instituțiilor pe care le coordonează să se prezinte să doneze sânge. De asemenea, prefectul le-a cerut șefilor de instituții să-și îndeplinească sarcinile în ceea ce privește controalele și să nu se rezume doar la a da amenzi, iar acolo unde văd nereguli să semnaleze organele competente.

„Trebuie făcute verificări ulterioare pentru a vă încredința că toate măsurile luate au fost puse în practică. Dacă toți ne-am face treaba așa cum ne-o cere legea și fișa postului, în țara asta ar fi mai bine, cam cu 10-20% ne-ar fi mai bine din toate punctele de vedere”, a declarat Eugeniu Avram.

Prefectul a subliniat și faptul că în perioada următoare se vor alcătui echipe mixte care să verifice toate cluburile, barurile și localurile din județul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.