Adrian Ștef: „Alocare istorică pentru județul Satu Mare. Îi mulțumesc public domnului Govor” (Video)

 

Adrian Stef

Președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 2 noiembrie, rezultatele vizitei în județul nostru a celor zece miniștri, care au participat vineri, 30 octombrie, la ședința Comitetului Executiv Național al PSD de la Negrești-Oaș.

Ștef spune că suma primită prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDL) în acest an de la Guvern, 716.453.900 lei (aproximativ 150 milioane de euro), pentru cele 92 de proiecte „este o sumă istorică alocată județului nostru. Am reușit să sprijinim de la județ aceste proiecte fapt pentru care vreau să-i mulțumesc public domnului vicepreședinte Mircea Govor pentru acest lucru, în numele locuitorilor judeţului Satu Mare şi în numele primarilor, a tuturor celor care vor beneficia de acele investiţii”.

Aceste sume vor fi folosite pentru modernizarea drumurilor județene, dar și pentru finalizarea proiectului „Luna Șes”. Ștef a subliniat faptul că sumele promise de ministrul Dezvoltării există printr-un credit contractat de Guvern.

Făcând o comparație cu perioada 2007-2013, șeful CJ spune că în precedentul exercițiu financiar al UE, județul Satu Mare a beneficiat de doar 70 de milioane de euro.

Un Comentariu la "Adrian Ștef: „Alocare istorică pentru județul Satu Mare. Îi mulțumesc public domnului Govor” (Video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.