Negreștean de 38 de ani, cu arsuri grave, internat la Spitalul din Oradea

arsuri

Un bărbat de 38 de ani din Negrești-Oaș a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență din Oradea după ce a suferit arsuri de gradele III și IV la peste 70% din suprafața corpului. Victima a fost transportată la Oradea în noaptea de sâmbătă, 31 octombrie spre azi, 1 noiembrie.

Potrivit informațiilor pe care le deținem, cel mai probabil este vorba despre o tentativă de suicid. Tragedia a avut loc sâmbătă, 31 octombrie. Echipajul SMURD Satu Mare a fost anunțat la ora 15.30. „Nu a fost vorba despre un incendiu. Noi am fost anunțați la ora 15.30. Un echipaj SMURD a preluat pacientul, după care, inițial l-a dus la spitalul din Satu Mare, iar apoi a fost transportat la Oradea”, spune unul dintre pompierii de la ISU „Someș” Satu Mare.

Bărbatul a fost transportat la Oradea, având în vedere că Spitalul de Arși din capitală este ocupat de pacienți, în urma tragediei de vineri (30 octombrie) seara, de la Clubul „Colectiv”.

Pacientul a fost operat în cursul nopții, iar în prezent se află la Terapie Intensivă, fiind ventilat mecanic. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire a acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.