Negreșteanul Andrei Bud se afla în „Clubul Morții” în momentul producerii incendiului (Video)

Andrei-Bud

 

Club

morti

Olimpicul internațional Andrei Bud se afla în „Clubul Morții” în momentul producerii incendiului. În prezent, acesta se află internat în Spitalul „Bagdasar” din București. Din informațiile pe care le deținem, Andrei a suferit arsuri la nivelul mâinilor, însă starea acestuia este stabilă.

În seara de vineri, în Clubul „Colectiv” a fost programat un spectacol de Halloween, iar în jurul orei 22.30, de la artificii căptuşeala de pe doi stâlpi s-a aprins după care focul s-a extins în câteva secunde și la tavan. Clubul avea o singură ușă de acces.

Potrivit bilanțului incendiului, au murit 27 de persoane şi alte 146 sunt internate la spitalele din capitală. Raed Arafat spune că 17 dintre decedaţi nu au fost identificaţi.

Victimele au fost transportate la următoarele spitale: Floreasca, Spitalul de Arşi, Elias, Spitalul Militar, Sf. Pantelimon, Spitalul Judeţean Ilfov, Sf. Ioan, Bagdasar, Spitalul Municipal, Spitalul Colţea, Budimex şi Spitalul Grigore Alexandrescu.

Vă reamintim că Andrei Bud este student la Facultatea de Matematică din București. Acesta este originar din Negrești-Oaș. Andrei Bud a reprezentat România la mai multe concursuri internaționale de matematică, având la activ un palmares de invidiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.