Aurelia Fedorca: „Să ne rugăm pentru toți!”

Aurelia-Fedorca

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, își exprimă solidaritatea față de familiile victimelor tragediei de la Clubul „Colectiv” din capital țării. În clubul respectiv se afla și olimpicul international, originar din Negrești-Oaș, Andrei Bud.

Tatăl lui Andrei, profesorul Viorel Bud, directorul Liceului Teoretic din Negrești-Oaș se află în drum spre București. În momentul de față, Andrei este internat la spital „cu răni pe mâini, dar este bine. Sunt alături de ei în aceste momente dramatice !”, scrie pe pagina sa de Facebook edilul din Negrești-Oaș.

În continuare vă redăm mesajul primarului Aurelia Fedorca, postat pe rețeaua de socializare:

„O zi tristă, foarte tristă pentru întreaga țară. Sunt momente dureroase pentru toți, dar în special pentru cei ai căror copii nu mai sunt printre noi. Îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie.

În acel club se afla și negreșteanul nostru Andrei Bud, acum internat în spital. Am vorbit de dimineață cu tatăl său, Viorel, care se află în drum spre București, și mi-a spus că Andrei este internat la spital, cu răni pe mâini, dar este bine. Sunt alături de ei în aceste momente dramatice!

Să ne rugăm pentru toți!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.