Guvernul a alocat 651 milioane lei județului Satu Mare

bani

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Sevil Shhaideh, a declarat la întâlnirea de azi, 30 octombrie cu primarii din Satu Mare că județul nostru va beneficia de 651 milioane lei pentru finalizarea tuturor proiectelor derulate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDL). La ședința care a avut loc în sala mare a Palatului Administrativ au participat și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo și ministrul Culturii, Ioan Vulpescu.

Potrivit ministrului Sevil Shhaideh, județul Satu Mare va primi a doua alocare pe țară, suma de 651 milioane lei, adică peste 150.000.000 de euro. De asemenea, ministrul a atras atenția că lucrările trebuie urgentate și vor primi bani doar cei care se „grăbesc cu facturile”.

Totodată, ministrul a declarat că în decembrie 2015 va mai avea loc o rectificare bugetară pentru achitarea datoriilor către dascăli, asistenții persoanelor cu handicap, etc.

Prezent la ședința de azi, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef s-a arătat extrem de optimist declarând că din cele 92 de proiecte derulate prin PNDL în județ, 12 sunt derulate de către CJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.