Vezi primele imagini cu Mega Mall-ul din Satu Mare

mall2mall1 mall3

Fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI) a publicat primele imagini cu proiectul Mega Mall-ului ce urmează să-l construiască la Satu Mare. Acesta va fi amplasat între Kaufland și biserica de la cap Pod Golescu, pe malul stâng al Someșului.

NEPI a preluat acest proiect de la consorțiul austriac Real 4 You Immobilien Gmbh.

Potrivit reprezentanților companiei NEPI, Mega Mall-ul de la Satu Mare se va deschide până la sfârșitul anului 2016, iar investiția se cifrează la suma de 40 de milioane de euro.

Mall-ul va avea o suprafață închiriabilă de 27.000 de metri pătrați, cu o zonă de restaurante, cafenele și spații pentru petrecerea timpului liber. Printre chiriașii spațiilor comerciale s-ar putea număra: Carrefour, H&M, Takko, Deichmann, JYSK, CCC, Altex, Flanco și Cinema City.

NEPI gestionează, printre altele în România: Promenada Mall Brăila, Ploieşti Shopping City, Retail Park Auchan Piteşti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, dar şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview în Bucureşti şi City Business Centre Timişoara.

NEPI este primul fond de investiţii imobiliare listat la Bursa de Valori Bucureşti, pe segmentul de piaţă creat pentru Real Estate Investment Trusts (REITs). Fondul mai este listat la bursele de valori de la Johannesburg (Africa de Sud) şi de la Londra, pe segmentul AIM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.