Diplome DELF la Doamna Stanca (Foto&Video)

 

Stanca1

Stanca2

Stanca3

Stanca4

Stanca5

Stanca6

Stanca7

Stanca8

Stanca9

Stanca10

Stanca11

Stanca12

Stanca13

Stanca14

Stanca15

Stanca16

Stanca17

Azi, 29 octombrie, au fost înmânate într-un cadru festiv, diplomele DELF, elevilor din județul Satu Mare, care au promovat examenul internațional de limba franceză. Evenimentul a avut loc în Sala festivă a Colegiului Național „Doamna Stanca”, liceu cuprins în rețeaua celor 27 de secții bilingv-francofone din România.

Tot cu această ocazie, a fost dezvelită placheta care atestă calitatea Colegiului Național „Doamna Stanca” de centru acreditat de examinare DELF, aflat deja la al patrulea an de experiență.

Invitați de onoare la acest eveniment au fost Benoit Bavouset, director delegat al Institutului Francez din România la Cluj și Mihaela Popa, director de cursuri la aceeași instituție, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, evaluatori DELF și profesori de limba franceză.

La sesiunea din luna februarie 2015 s-au prezentat 74 de candidați, din care 60 au reușit să obțină o diplomă la nivelul dorit, după o muncă susținută. Au fost 23 de elevi din județul Maramureș și 51 din județul Satu Mare de la: Colegiile Naționale „Doamna Stanca”, „Ioan Slavici” și „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic Negrești-Oaș și Școala Gimnazială „Lucian Blaga” din Satu Mare.

În cadrul evenimentului de azi a avut loc și un scurt moment artistic susținut de eleva Cătălina Sas.

Azi și-au primit diplomele 25 de elevi, ceilalți fiind deja studenți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.