„Beauty Days” Satu Mare, la a III-a ediție

beauty1

beauty2

beauty3

beauty4

Primăria și Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” şi Salon „Expressive” Satu Mare organizează a III-a ediţie a evenimentului „Beauty Days”.

Evenimentul va avea loc la Grand Mall Satu Mare în perioada 19-22 noiembrie şi este dedicat în întregime specialiştilor în coafură, machiaj şi body art.

Scopul „Beauty Days” este ridicarea nivelului de cunoştinţe a coaforilor şi specialiştilor în machiaj din regiune, facilitarea întâlnirilor între firmele producătoare din domeniu, academii, şcoli şi organizaţii care aduc specialişti recunoscuţi în ţară şi peste hotare şi cei ce utilizează produsele în saloanele de coafură şi machiaj.

„Beauty Days” doreşte să fie un centru de seminarii anuale unde se prezintă noutăţile ce urmează a fi scoase pe piaţă la nivel mondial şi unde profesioniştii se adresează profesioniştilor.

Această iniţiativă a venit din dorinţa de a crea şi dezvolta un centru de seminarii unde sunt invitaţi coaforii, make-up artiştii şi cei care activează în domeniul body art din regiunea de nord-vest deoarece profesioniştii din această parte a ţării rareori au ocazia să plece la Bucureşti sau în străinătate pentru a se perfecţiona şi a se dezvolta pe plan profesional.

Brand-uri, şcoli, organizaţii care îşi vor prezenta cele mai noi colecţii, cele mai noi produse, cele mai noi tehnici şi vor susţine seminarii în cele patru zile în cadrul „Beauty Days”: Paese, Bodyography, Eduard Dabican Education Team, Intercoiffure Romania, Davines, Camera Meşteşugarilor Nyiregyhaza (HU), Şcoala de Coafură Beaty & Hair, label.m, Nashi, Matrix, peste 20 de traineri naţionali şi internaţionali din cele trei domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.