Pensiunea „Carmen”, o oază de liniște în apropierea municipiului Satu Mare (Galerie foto)

pensiune1

pensiune2

pensiune3

pensiune4

pensiune5

pensiune7

pensiune8

pensiune9

pensiune10

pensiune11

pensiune12

pensiune13

pensiune15

pensiune16

pensiune17

pensiune18

pensiune20

pensiune21

pensiune22

pensiune23

pensiune24

pensiune25

pensiune26

pensiune27

pensiune28

pensiune29

pensiune30

pensiune31

pensiune32

pensiune34

pensiune35

pensiune36

pensiune37

pensiune38

pensiune39

pensiune40

pensiune41

pensiune45

pensiune46

pensiune48

pensiune49

Situată pe strada Noroieni nr. 20 din Botiz, Pensiunea Agroturistică „Carmen” oferă tot confortul celor care se opresc pentru a se odihni într-un mediu liniștit și primitor. Pensiunea a fost inaugurată duminică, 25 octombrie, astfel că de acum încolo își așteaptă clienții care se vor opri să se odihnească sub acoperișul acestei clădiri.

După ani și ani de muncă în străinătate, visul soților Carmen și Gavril Crăsneanu a prins contur, reușind să construiască un spațiu cât se poate de primitor. Cele șase camere prevăzute fiecare cu baie proprie și televizor, bucătăria spațioasă și deosebit de primitoare, livingul aranjat după gusturile oricărei familii bine așezate, recepția pensiunii amenajată într-un colțișor chiar la intrarea în clădire și nu în ultimul rând curtea spațioasă, conferă locului o aură aparte.

Pe lângă toate acestea, profesionalismul, zâmbetul și vorba bună venită din sufletul și inima unor oameni simpli dar cu o dragoste imensă pentru tot ceea ce fac, vor transforma cu siguranță această afacere într-o casă primitoare pentru toți cei care se gândesc să poposească în această oază de liniște.

La inaugurarea pensiunii, cei doi soți și copiii acestora i-au avut alături pe cei dragi dar și pe preoții care au sfințit pensiunea care și-a deschis duminică porțile pentru toți cei care se vor opri din drum, pentru toți căutătorii de liniște.

„Am început lucrările anul acesta, iar banii au venit din fonduri europene, 85% din sumă fiind nerambursabilă. Pensiunea are șase camere, bucătărie comună, living, recepție, o terasă și o curte care urmează a fi amenajată. Am construit această pensiune cu gândul că locul este aproape de Aquastar și de Noroieni. Prețul unei camere este de 80 de lei pe noapte”, spune gazda noastră, Gavril Crăsneanu.

După sfințirea pensiunii s-a dat drumul petrecerii. De altfel, pentru familia Crăsneanu ziua de duminică a avut o dublă semnificație. Pe lângă inaugurarea pensiunii, familia a sărbătorit-o și pe doamna Crăsneanu, soție și mamă iubitoare. Atmosfera a fost întreținută de una dintre cele mai în vogă formații din județ (și nu numai), Formația „Argus”.

Pensiunea este situată pe strada Noroieni, nr. 20, comuna Botiz, la doar o mică distanță de municipiul reședință de județ, în apropierea Complexului Aquastar. Cei care doresc să închirieze camere o pot face la numărul de telefon 0742905391, la care va răspunde doamna Carmen Crăsneanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.