Femeie prinsă în timp ce vindea haine contrafăcute

haine

Vineri, 23 octombrie, în timp ce se aflau într-o acţiune pe strada Martirilor Deportaţi din Satu Mare, jandarmii au surprins o femeie, care oferea spre vânzare diferite produse purtând însemnele unor mărci de renume şi care păreau a fi contrafăcute.

În urma verificărilor, jandarmii au identificat o femeie în vârstă de 38 de ani, din Satu Mare, care, în incinta unui magazin, oferea spre vânzare 54 articole sportive diferite, inscripţionate cu mărci cunoscute, fără a putea justifica provenienţa bunurilor şi fără a deţine certificate de înregistrare a acestor mărci.

Este vorba despre: opt perechi de pantaloni trening, două costume sport din material fâş, 17 costume sport din material textil, 14 perechi pantofi sport, cinci căciuli, opt perechi pantofi sport, toate produsele fiind inscripţionate cu mărci de renume. S-a luat măsura ridicării produselor şi depunerii acestora la IPJ Satu Mare pentru continuarea cercetărilor. Prejudiciul estimat este de aproximativ 7000 lei.

Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiuni de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.