Colocviu despre arta conversației la Biblioteca Județeană Satu Mare

Arta conversatiei_27oct

Biblioteca Județeană Satu Mare, organizează marți, 27 octombrie, cu începere de la ora 13.00, în Sala Multimedia, un colocviu despre arta conversației.

Invitați la colocviul despre arta conversației sunt psihologul Romina Onanie și psihopedagogul Romina Talpoș, care vor oferi publicului participant informații și cunoștințe referitoare la comunicarea interumană, considerată de specialiști ca fiind o necesitate și o activitate socială.

Și-au anunțat participarea elevi din clasele a X-a și a XI-a de la Colegiul Național „Doamna Stanca”, dornici să fie prezenți la o lecție altfel, prin intermediul bibliotecii publice.

Evenimentul, inițiat de bibliotecarii din cadrul Secției de împrumut pentru adulți, deschide o serie de activități similare, cu periodicitate lunară, reunite sub genericul „Ateliere de dezvoltare personală”. În cadrul acestor ateliere, destinate în principal adolescenților și tinerilor, vor fi dezbătute aspecte care vizează combaterea consumului de alcool și droguri, probleme de comunicare și comportament, depășirea situațiitor de criză sentimentală etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.