Regal vestimentar la „ Fashion’s Night Out” Satu Mare (Galerie foto & video)

moda2

moda3

moda4

moda5

moda6

moda7

moda8

moda9

moda10

moda11

moda12

moda13

moda14

moda15

moda16

moda17

moda18

moda19

moda20

moda21

moda22

moda23

moda24

moda25

moda26

moda27

moda28

moda29

moda30

moda31

moda42

moda32

moda33

moda34

moda35

moda36

moda37

moda38

moda39

moda40

moda41

moda42

moda43

moda44

moda45

moda46

moda47

moda48

moda49

moda50

moda51

moda52

moda53

moda54

Nouă designeri vestimentari și firme de profil și-au prezentat în această seară (azi, 24 octombrie) colecțiile în cadrul unei noi ediții a „Fashion’s Night Out”. Evenimentul s-a desfășurat în Sala de spectacole a Restaurantului „Kabuki” din Satu Mare.

În cadrul „Fashion’s Night Out” și-au prezentat colecțiile firme precum „INEDIT”, „Spencer by Ciprian Crăciun”, „Atelier Cris Fashion” dar și următorii designeri: Cosmin Mureșan, Sebastian David, Ramona Năprădean, Bianca Breban, Diana Breban, Monica Ștrango și Sogni di Baricco.

Firma „INEDIT” și-a prezentat noua colecție prêt-a-porter toamna –iarna 2015-2016. În acest sezon – noua colecție Inedit va surprinde clienții, printr-un „aer” proaspăt și pozitiv, care îi va face să se simtă tineri, și care purtând-o, le va însenina ziua.

„Nothing else but sublime” este colecția prezentată în această seară de către Monica Ștrango. În această colecție ea a optat pentru croiuri sublime, materiale fine și țesături prețioase precum dantela, ducesul, cu accente de mărgele și transparente, pentru a spune încă o dată povestea magică a trupului feminin.

Sogni di Baricco este un concept nou pe piața sătmăreană, creat de Ioana Kerekes. Țesăturile au prins viață cu ajutorul designerului Cosmin Mureșan iar sâmbătă seara veți vedea o colecție de haine cu elemente africane mixate cu structuri europene sau din îndepărtata Asie.

Ramona Năprădean a prezentat colecția „Colours of life”, inspirată de culorile din jurul nostru, culori care ne ajută să trecem peste rutina de fiecare zi. Colecția cuprinde o serie de piese vestimentare realizate din materiale de diferite texturi.

Colecția „Fata care a scris cartea iubirii” a lui Cosmin Mureșan, a reprezintat un omagiu adus mamei sale, dar și tuturor femeilor eroine, mame, soții, bunici.

Ciprian Crăciun a readus în prin plan costumele la două rânduri de nasturi, dar de această dată într-o nouă combinație cromatică și cu noi accesorii față de cele cu care am fost obișnuiți la aceste modele de costume.

Colecția „FRESH-UP COCKTAIL” a Cristinei Mureșan, de la Atelier Cris Fashions ne-a deschis o ferastră către o lume în care o rochie sau un deux piece te tranformă într-o persoană specială cu o ținută impecabilă și modernă nu doar prin croiala simplă ci și prin elementele unice care dau farmecul întregii colecții.

„Fericirea din petale de fluturi” este o colecție care s-a născut din colaborarea dintre Bianca Breban și Creation de Mode, adresându-se doamnelor și domnișoarelor cu personalitate, în special celor care vor să fie unice. Punctul forte al colecției e reprezentat de aplicațiile manuale din șnur soutache, gabosoane din sticlă și plastic, mărgele, pietre semiprețioase, pictură manuală dar mai ales aplicația foiței de aur.

Sebastian David încearcă să redefinească conceptul de lenjerie de budoir. Folosind multiple surse istorice, designerul este inspirat de personaje luxuriante și de povești senzuale de iubire.

Colecțiile au fost prezentate de 30 de fete și 12 băieți, manechini în cadrul Agenției „Trust Models” din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.