Aurelia Fedorca: „ Lucrările la Centrul Multicultural Negrești-Oaș avansează și sunt în grafic”

santier1

santier2

santier3

santier4

santier5

„Lucrările la Centrul Multicultural Negrești-Oaș avansează și sunt în grafic, iar vremea ține încă cu noi”, spune primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca. Valoarea lucrărilor este de 3 milioane de euro, iar termenul de finalizare al proiectului este decembrie 2016.

Piatra de temelia a viitorului Centru Multicultural din Negrești-Oaș a fost așezată în vara acestui an, iar de atunci lucrările au avansat treptat.

Centrul Multicultural din Negrești-Oaș își va avea sediul pe strada Victoriei nr. 106. Valoarea proiectului este de 3 milioane de euro, iar noul așezământ va cuprinde: sală de spectacole și teatru, bibliotecă, cinematograf, galerie pentru expoziții și parcare subterană.

„Lucrările la Centrul Multicultural Negrești-Oaș avansează și sunt în grafic, iar vremea ține încă cu noi. Am avut o întâlnire cu proiectanții și constructorii, la sediul primăriei și pe șantier, pentru a verifica stadiul lucrărilor și a lămuri unele aspecte. Sper ca până vine frigul să ieșim cu construcția la nivelul solului”, spune primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Termenul de finalizare al proiectului este decembrie 2016, iar lucrările sunt finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.