„Serbările Normalității”, în parcarea Auchan din Satu Mare

Auchan

Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați organizează „Serbările Normalității”, o campanie națională, cu un puternic focus pe comunitățile locale, parte din Proiectul „Start – o viață de calitate în siguranță!”.

În ceea ce privește municipiul Satu Mare vineri, 23 octombrie se organizează o dezbatere publică ce va avea loc în Sala festivă din cadrul Colegiului Național „Mihai Eminescu” de la ora 12.00, iar sâmbătă, 24 octombrie, în parcarea Auchan de la ora 11.00 se vor desfășura activități dedicate celor mici, concursuri, karaoke și concert Deep Central, respectiv AMI. Concertele vor începe la ora 19.00.

Pentru mai multe informații cu privire la suita de evenimente de la Satu Mare dați click pe următorul link:
http://www.satmareanul.net/2015/10/21/concert-deep-central-si-ami-la-satu-mare/

Proiectul „Start – o viață de calitate în siguranță”, dezvoltat de Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între femei și bărbați, în parteneriat cu Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, își propune să crească gradul de conștientizare a tuturor actorilor sociali cu privire la principiile egalității de șanse, a fenomenului violenței domestice și traficului de persoane, la nivel național și să dezvolte mecanisme și măsuri eficiente, integrate și sistemice, pentru prevenirea, combaterea, intervenția și monitorizarea violenței domestice și a traficului de persoane la nivel național.

În cadrul campaniei vor fi realizate 56 de evenimente, însoțite de dezbateri, în perioada octombrie-decembrie 2015, în 56 de municipii din cele opt regiuni de dezvoltare ale României, menite să instituie, chiar și numai pentru câteva zile, o stare de normalitate care exclude violența domestică, traficul de persoane și lipsa egalității de șanse, stare de normalitate care promovează dezbaterea și dialogul social.

Cele 56 de evenimente locale, fiecare pe durata a două zile, se vor bucura de susținerea unui număr mare de personalități marcante din viata socio-culturală, cât și de un suport media impresionant, atât la nivel de media cu acoperire locală, cât și la nivel de acoperire națională.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.