Satu Mare International Masters Judo Championship, la a II-a ediție (video)


judo1

Sala „Ecaterina Both” va găzdui sâmbătă, 24 octombrie „Satu Mare International Masters Judo Championship”, eveniment sportiv care în acest an a ajuns la a II-a ediție. Deschiderea festivă a turneului la care sunt așteptați peste 100 de sportivi din opt țări, va avea loc la ora 12.00.

Detalii cu privire la competiția de sâmbătă au fost oferite de către Vasile Fușle senior, Vasile Fușle jr., Florin Fușle și Marian Halas, în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 22 octombrie la Restaurantul „Gemelli” din Satu Mare.

La turneul de la Satu Mare vor fi prezenți sportivi din: Austria, Italia, România, Serbia, Ungaria, Slovacia, Ucraina și Franța. Proba cântarului va avea loc vineri, 23 octombrie, de la ora 19.00, iar competiția va începe sâmbătă la ora 12.00.

Din componența echipei CSM Satu Mare pentru acest turneu fac parte: Adrian Vălean (66 kg), Vasile Fușle jr. (81 kg), Ciprian Bologa (90 kg) și Ovidiu Pop (+100 kg).

Potrivit celor declarate de Florin Fușle se vor monta două suprafețe de luptă iar competiția va putea fi urmărită on-line pe site-ul www.oradejudo.ro.

În altă ordine de idei, Marian Halas a vorbit despre Open-ul României care va avea loc pe data de 12 decembrie la Satu Mare, competiție la care vor lupta cei mai buni judoka din țară, atât la masculin cât și la feminin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.