„Fashion’s Night Out”, sâmbătă, la Sala de evenimente „Kabuki”

prezentare1

prezentare2

prezentare3

prezentare4

prezentare5

prezentare6

prezentare7

prezentare8

prezentare9

prezentare10

Sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 17.00, va avea loc o nouă ediție a „Fashion’s Night Out”, eveniment la care sunt invitați toți pasionații de modă din Satu Mare (și nu numai). Seara de fashion va fi găzduită de Sala de evenimente „Kabuki” din Satu Mare.

În cadrul „Fashion’s Night Out” vor fi prezentate zece colecții a unor firme de profil, precum „INEDIT”, „Spencer by Ciprian Crăciun”, „Atelier Cris Fashion” dar și ai designerilor: Cosmin Mureșan, Sebastian David, Ramona Năprădean, Bianca Breban, Diana Breban, Monica Ștrango și Sogni di Baricco.

Cei de la INEDIT își vor prezenta noua colecție prêt-a-porter toamna –iarna 2015-2016. Colecțiile Inedit în decursul timpului s-au deosebit prin ținute speciale și propuneri îndrăznețe. În acest sezon – noua colecție Inedit va surprinde clienții, doamne sau domni, printr-un „aer” proaspăt și pozitiv, care îi va face să se simtă tineri, și care purtând-o, le va însenina ziua.

Ciprian Crăciun readuce în prin plan costumele la două rânduri de nasturi, dar de această dată într-o nouă combinație cromatică și cu noi accesorii față de cele cu care am fost obișnuiți la aceste modele de costume.

„Fata care a scris cartea iubirii” reprezintă partea a doua din tripticul divelor, al colecțiilor inspirate de personaje feminine de referință în viața și cariera designerului. Colecția de față a lui Cosmin Mureșan, reprezintă un omagiu adus mamei sale, dar și tuturor femeilor eroine, mame, soții, bunici.

Folosind țesături prețioase și accesorii elaborate, Sebastian David încearcă să redefinească conceptul de lenjerie de budoir. Folosind multiple surse istorice, designerul este inspirat de personaje luxuriante și de povești senzuale de iubire. Rezultatul este un produs elaborat, o colecție eclectică ce cuprinde piese de lenjerie, translate în elemente de spectacol.

Colecția „Fericirea din petale de fluturi” s-a născut din colaborarea dintre Bianca Breban și Creation de Mode, adresându-se doamnelor și domnișoarelor cu personalitate, în special celor care vor să fie unice. Punctul forte al colecției e reprezentat de aplicațiile manuale din șnur soutache, gabosoane din sticlă și plastic, mărgele, pietre semiprețioase, pictură manuală dar mai ales aplicația foiței de aur care dă o notă de înaltă clasă întregii ținute, toate reunite sub forma mirificului future.

Ramona Năprădean va prezenta colecția „Colours of life” care este inspirată de culorile din jurul nostru, culori care ne ajută să trecem peste rutina de fiecare zi. Colecția cuprinde o serie de piese vestimentare realizate din materiale de diferite texturi. Voaluri pline, bucleuri, stofe, pânză țărănească îmbogățite cu elemente pictate.

Monica Ștrango va prezenta colecția „Nothing else but sublime”. În această colecție ea a optat pentru croiuri sublime, materiale fine și țesături prețioase precum dantela, ducesul, cu accente de mărgele și transparente, pentru a spune încă o dată povestea magică a trupului feminin. Accesorizarea ținutelor este realizată de către artistul plastic Mihaela Pastor.

Noua colecție semnată Mihaela Pastor dezvăluie femeia romantică surprinsă în ipostaza unei Donna Angelicata. Florile, poeziile pământului sunt axul central ce învăluie colecția într-un aer delicat.

Colecția „FRESH-UP COCKTAIL” a Cristinei Mureșan, de la Atelier Cris Fashion, ne duce într-o lume în care o rochie sau un deux piece te tranformă într-o persoană specială cu o ținută impecabilă și modernă nu doar prin croiala simplă ci și prin elementele unice care dau farmecul întregii colecții. Materialele din care au fost confecționate ținutele care urmează să fie prezentate sâmbătă seara, sunt piele și imitație de piele, accesorizarea făcându-se cu diferite modele de franjuri și fermoare.

Sogni di Baricco este un concept nou pe piața sătmăreană, născut din dorința de a avea țesături „altfel” decât până acum. Creat de Ioana Kerekes, acest boutique de țesături exclusiviste aduce ca noutate mătasea ca element de bază al oricărei garderobe. Țesăturile au prins viață cu ajutorul designerului Cosmin Mureșan iar sâmbătă seara veți vedea o colecție de haine cu elemente africane mixate cu structuri europene sau din îndepărtata Asie.

Colecțiile vor fi prezentate de 30 de fete și 12 băieți, manechini în cadrul Agenției „Trust Models” Satu Mare.
Colaboratorii acestei ediții a „Fashion’s Night Out” sunt: Andrea Ofrim, Jakab Orsolya, Larisa Hrezdac, Loredana Pasca (Decor BridalEvents), Oli Marchiș, Zsolt Bottyan (Samtech Sound) respectiv Alexandra Catargiu, prezentatoarea evenimentului.

Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.