Accident mortal la ieșirea din localitatea Decebal (Galerie foto)

accident1

accident2

accident3

accident4

accident5

accident6

accident7

accident8

Un grav accident de circulație soldat cu moartea unui bărbat de 64 de ani și rănirea gravă a altor două persoane a avut loc azi, 22 octombrie, la ieșirea din localitatea Decebal, spre municipiul Carei.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție, Ambulanță, SMURD și Serviciul de descarcerare din cadrul ISU „Someș” Satu Mare.

O mașină cu numere de Ungaria în care se aflau două femei și un bărbat venea dinspre Carei spre Satu Mare. La un moment dat, șoferul a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. Șoferul TIR-ului a încercat să evite impactul însă s-a răsturnat în șanț.

Cele trei persoane din autoturism au rămas încarcerate în mașină. Șoferul, a fost resuscitat minute în șir, însă acesta nu a mai putut fi salvat de către paramedici. Potrivit cadrelor medicale acesta a suferit fracturi multiple dar și rupturi de organe, și în consecință hemoragie internă masivă. Cele două femei aflate în mașină, au ajuns cu ambulanțele la Spitalul Județean Satu Mare.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul condus de Emeric F., de 64 de ani, din direcţia Carei spre Satu Mare, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule format din cap tractor, marca Daf şi semiremorcă, condus regulamentar de Cosmin P., de 29 de ani.

În urma impactului conducătorul autoturismului a decedat, iar alte două persoane de sex feminin, de 58 şi respectiv 81 de ani, pasagere în autoturism, au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii”, se arată într-un comunicat de presă remis de conducerea IPJ Satu Mare.

Sursa foto: Ovidiu Domide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.