Untold Festival: Vezi când va avea loc ediția din 2016 (Video)

Untold

În 2016, Untold Festival va continua cu o nouă ediție ce se va desfășura în perioada 4-7 august. Pentru ediția de anul viitor se estimează un buget de 5 milioane de euro. Concertele vor avea loc pe scenele de pe Cluj Arena, Sala Polivalentă și din Parcul Central.

„Din punct de vedere al stilului muzical, UNTOLD va rămâne un festival mainstream în preponderență dedicat Electronic Dance Music, cu un line-up format din cele mai bine cotate nume ale momentului regăsite în topurile muzicale internaționale. Pe lângă asta, noutatea ediției următoare este faptul că vom încerca să mizăm și pe muzica și artiști live, chiar dacă va fi necesară pregătirea a două set-up-uri diferite de scenă și necesar tehnic, credem că va fi un plus apreciat de fani”, au declarat organizatorii pentru www.citynews.ro.

Primele 5.000 de bilete vor fi puse în vânzare începând de vineri, 23 octombrie, de la ora 18.00, și vor costa 222 de lei (plus taxe). Aceste bilete sunt disponibile doar fanilor pre-înregistrați pe site (www.untoldfestival.com).

Organizatorii au lansat și un Aftermouvie 2015, care poate fi vizionat accesând următorul link:

https://www.facebook.com/video/video.php?v=444872832381578

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.