A lovit o biciclistă după care a fugit de la locul accidentului

biciclist

O femeie de 53 de ani din Carei a ajuns marți (20 octombrie) dimineață în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o mașină. Medicii au anunțat imediat Poliția. Șoferul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, o femeie, în vârstă de 53 de ani, circula cu bicicleta pe strada Iuliu Maniu din Carei, iar la intersecţie cu strada 1 Decembrie 1918, a fost accidentată de o mașină. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a biciclistei, care a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Șoferul care a părăsit locul accidentului a fost găsit în foarte scurt timp. Este vorba despre Tibor K. din judeţul Bihor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative. Atât lui cât şi biciclistei i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.