Bărbat lovit de un TIR pe trecerea de pietoni. Șoferul a părăsit locul accidentului

accident de munca

Un bihorean, Gheorghe G., șoferul unui TIR, a fost reținut pentru 24 de ore deoarece a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni aflată la intersecția Burdea din Satu Mare, după care a părăsit locul accidentului. Mai târziu acesta a fost identificat și reținut pe raza municipiului Oradea. Accidentul a avut loc luni, 19 octombrie, în jurul orei 21.00.

Joszef L. a fost accidentat, de un TIR în timp ce traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, pe culoarea verde a semaforului. Șoferul TIR-ului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi a abandonat victima pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a pietonului.

Ulterior, șoferul a fost identificat pe raza municipiului Oradea. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Șoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunerile legale care se impun în acest caz.

Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Un Comentariu la "Bărbat lovit de un TIR pe trecerea de pietoni. Șoferul a părăsit locul accidentului"

  1. Pingback: Șoferul vinovat de accidentul de la Burdea, plasat sub control judiciar | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.