Adrian Cozma atacă Primăria și Consiliul Județean Satu Mare

Adrian Cozma

Lucrările de reabilitare de pe Drumul Careiului a fost unul dintre subiectele atacate de consilierul județean Adrian Cozma în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 20 octombrie.

Cozma cere ca cineva din Primăria Satu Mare să răspundă pentru ceea ce el consideră a fi lucrări de slabă calitate executate pe Drumul Careiului. Acesta spune că „lucrările se fac în bătaie de joc, interesul fiind doar încasarea banilor. În joc sunt 3 milioane de euro”, spune Cozma.

Consilierul județean susține că nu are nimic cu firma executantă ci doar cu Primăria care, în opinia acestuia nu supraveghează lucrările. Acesta mai spune că dacă Primăria va recepționa lucrările de pe Careiului, într-un an de zile drumul va ajunge la fel ca centura de ocolire Dorolț-Lazuri „care este aproape impracticabilă”.

De asemenea, Cozma a atacat și conducerea Consiliului Județean spunând că șefii județului participă la tot felul de târguri în străinătate, și care „nu au niciun rezultat pentru cetățeni. Nu este normal ca zeci sau sute de mii de lei să se ducă pe deplasarea la asemenea târguri. Această conducere a administrației locale trebuie să plece de urgență, deoarece fac totul pentru partid și nimic pentru cetățeni”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.