Locuri de muncă în Portugalia

munca

Firma Agrivabe din localitatea Tavira (Portugalia) oferă 200 locuri de muncă pentru muncitori necalificați în domeniul agriculturii, la cules zmeură.

Compania Agrivabe face parte din organizația fermierilor Madre Fruta, unul dintre cei mai mari angajatori din regiunea Algarve, este orientată spre comerțul de produse agricole, precum și spre stocarea, ambalarea și conservarea acestora.
Cerințele postului sunt: aptitudini fizice/capacitatea de a munci; fără antecedente penale (cazier judiciar); educație și formare minim școala primară; experiență în agricultură (muncă în sere); disponibilitate pentru munca sezonieră, între două până la trei luni; cunoștințe de bază a limbii engleze, spaniolă sau portugheză.

Salariul este cuprins între 505 și 1.192 euro/brut/lună. Durata muncii este de 40 ore/săptămână.

Alte beneficii: contractul este de cel puțin două luni, începând în februarie/martie 2016 până în mai/iunie 2016, cu posibilitatea de integrare permanentă în cadrul companiei, cazarea este oferită de angajator, cu un cost de 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36 sau la telefon 0261/770237.

2 Comentarii la "Locuri de muncă în Portugalia"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.