Daciile au făcut senzație la „Retro Parada Toamnei” (Foto)

masini1

masini2

masini4

masini5

masini6

masini7

masini8

masini9

masini10

masini11

O delegație a Clubului „Drum Bun” din Satu Mare a participat în acest week-end la Baia Mare și Carei la „Retro Parada Toamnei” 2015, organizată de Retromobil Club. Acest eveniment marchează închiderea sezonului pentru mașinile de epocă.

La Baia Mare, evenimentul a avut loc sâmbătă, 17 octombrie, iar la Carei în cursul zilei de azi, 18 octombrie. În cadrul paradei din Carei au participat aproximativ 40 de mașini.

Cele care au întors cu adevărat privirea au fost Daciile, remarcându-se Dacia 1100, 1300 dar și o deosebită Dacia 1300 neagră, sau cum o știu bătrânii, „Dacia securistă”.

„Vrem să promovăm cât de mult autoturismul românesc, recent am participat în Polonia cu Dacii 1100, 1300 și 1310 la un eveniment organizat de un grup de polonezi iubitori de Dacia, ne mândrim să ducem în toată Europa mașina noastră autohtonă și avem deosebita plăcere să fim abordați în afara țării de străini care lauda Dacia. Pregătim pentru anul 2016 a treia ediție a „Întâlnirii Cluburilor DRUM BUN” eveniment la care vom avea participanți în premeiră din Franța”, a declarat coordonatorul Clubului „Drum Bun” Satu Mare, George Negrea.

„Retro Parada Toamnei” din acest week-end s-a desfăşurat în 26 de oraşe din România.

2 Comentarii la "Daciile au făcut senzație la „Retro Parada Toamnei” (Foto)"

  1. Pingback: RETRO PARADA TOAMNEI - Automobile Clasice de vanzare - Anunturi Automobile de Epoca

  2. Pingback: Anunturi Gratuite – Masini de Epoca » RETRO PARADA TOAMNEI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.