Lecție de resuscitare, la Hipermarket-ul Auchan din Satu Mare (Foto & Video)

Sătmărenii doritori să învețe câteva tehnici elementare de prim-ajutor au primit azi, 16 octombrie explicații detaliate din partea unui echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare (condus de dr. Gabriela Notariuș), în cadrul unei acțiuni desfășurate în incinta Hipermarket-ului Auchan, cu prilejul „Zilei Europene a Resuscitării”. Acțiunea s-a desfășurat între orele 16.00 și 19.00.

Cei mai interesați au fost copiii care dacă la început s-au apropiat mai sfioși de ambulanțieri și de manechinii așezați pe câteva pături, s-au familiarizat destul de ușor cu tehnicile de resuscitare, părinții abia mai reușind să-i dezlipească de „ora de curs”.

Acțiunea este cât se poate de binevenită și, poate într-un viitor oarecare, elemente și tehnici de prim-ajutor vor fi predate ca materie la școală, mai ales că fiecare dintre noi avem nevoie de astfel de cunoștințe pentru a putea veni la nevoie, în ajutorul semenilor noștri.

Cei care nu au ajuns azi la Auchan sunt așteptați și sâmbătă, 17 octombrie, la o mică lecție de prim-ajutor, în aceeași locație, însă de această dată în intervalul orar 11.00-13.00.

ambulanta2

ambulanta3

ambulanta4

ambulanta5

ambulanta6

ambulanta7

ambulanta8

ambulanta9

ambulanta10

ambulanta11

ambulanta12

ambulanta13

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.