Week-end ECO-Sportiv sătmărean

Conferinta

Sătmărenii sunt invitați în acest week-end la o serie de activități sportive organizate de Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST). Evenimentele sportive se vor desfășura în perioada 17-18 octombrie.

Detalii cu privire la acțiunile programate pentru acest week-end au fost oferite de către directorul APM, Elisabeta Bekessy, respectiv șeful DJST, Virgil Dragoș, în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 15 octombrie, la Complexul Ecologic „Casa Verde” din Satu Mare.

Seria de activități va începe sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 09.00, cu lansare balonului cu aer cald de pe Stadionul „Dinamo”, după care la Taberele Școlare vor avea loc o serie de manifestări sportive precum: turneul de minifotbal (ora 10.00); turneul de șah (0ra 10.00) și demonstrații Zumba (ora 11.00).

Activitățile sportive continuă și duminică, 18 octombrie cu un turneu de tenis de masă (ora 12.00) și cu un turneu de minifotbal, organizat între instituții (ora 14.00). Toate aceste manifestări sportive vor avea loc la Taberele Școlare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.