Bogdan Bratiș: „Sunt un om fericit și așa voi fi mereu”

Bogdan Bratis1

Așa cum am scris într-un articol publicat marți, 12 octombrie în ziarul Sătmăreanul (http://www.satmareanul.net/2015/10/13/bogdan-bratis-vedeta-la-euforia-tv/), fostul concurent de la X Factor 2013, Bogdan Bratiș, și-a făcut „debutul pe sticlă” în emisiunea moderată de Andreea Mantea, „Dă o șansă dragostei”, de pe canalul de televiziune Euforia TV. 

Cu scopul de a ne povesti mai multe despre acest proiect dar și despre alte inițiative întreprinse în domeniul muzicii, Bogdan Bratiș ne-a acordat un scurt interviu.

Reporter: Am înțeles că te-ai angajat într-un nou proiect, împreună cu Trupa „Marfar”. Povestește-ne despre ce este vorba?

Bogdan Bratiș: Da! Proiectul „Dă o șansă dragostei” de pe canalul de televiziune Euforia Tv a început pe data de 12 octombrie. Trupa „Marfar” va fi band-ul pentru fiecare ediție a emisiunii. Sunt foarte fericit că am început acest proiect care ne-a luat pe neașteptate.

R.: De unde a pornit ideea unei colaborări cu Andreea Mantea și, implicit, cu Euforia TV?

B. B.: Trupa „Marfar” fiind o trupă de cover din București a fost chemată la un casting pentru postul de band al emisiunii, ne-am străduit împreună ca totul să meargă bine și l-am luat. Andreea Mantea o prezență feminină foarte plăcută s-a potrivit de minune cu trupa „Marfar”.

R.: Ce alte proiecte ai mai demarat, împreună cu trupa din care faci parte?

B. B.: Desigur cântăm în diferite cluburi și la diferite evenimente din București și de pe lângă București. Eu mai am în derulare și proiectul meu personal „Bogdan Bratiș” care va scoate în toamna aceasta o piesă pentru inimi ruginite și îndrăgostite.

R.: De unde a venit ideea acestui proiect și ce îți propui pe termen lung în cadrul acestei inițiative?

B. B.: Proiectul „Bogdan Bratis” a pornit odată cu terminarea liceului. Am timp în sfârșit să mă ocup în totalitate de ceea ce mă interesează. Proiectul va consta într-un număr de piese potențiale, uși spre lumea radiourilor. Sunt foarte încrezător în puterile mele și cred că anul acesta voi reuși să ajung la radio, visul oricărui muzician.

R.: Pe când un album marca „Bogdan Bratiș”?

B. B.: Un album constă într-o serie de piese imprimate pe un disc. Nu prea se mai fac albume! Se promoveaza idea de single. Youtube, o platformă importantă pentru muzicieni ca să ajungă la inima ascultătorilor este tot ce îți trebuie, discul nu mai este principala modalitate de vânzare a pieselor. Sper ca până la sfârșitul acestui an să scot cel puțin două piese, iar anul viitor voi continua acest proces.

R.: Și acum să virăm puțin de la proiecte la omul, Bogdan Bratiș. Ce mai e nou în viața fostului concurent de la X Factor?

B. B.: Acum că am terminat liceul mă simt mult mai liber să creez și să experimentez. Sunt fericit chiar dacă am un program foarte încărcat, dar fac ceea ce îmi doresc. Nu dorm nopțile, nu dorm zilele doar să știu că totul va fi în regulă. Săptămâna trecută am trecut și pe acasă, în Satu Mare, m-am bucurat nespus de ploile reci. Am trecut și pe la fostul liceu „Doamna Stanca” și m-am reîntâlnit cu foști profesori și elevi ceea ce m-a bucurat foarte mult. Sunt un om fericit și așa voi fi mereu.

R.: Ce le transmiți celor de acasă?

B. B.: Mulțumesc tuturor sătmărenilor pentru susținerea de care dau dovadă în continuare în fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.