„Ziua porților deschise” la pompieri (Galerie foto)

pompieri1

pompieri2

pompieri3

pompieri4

pompieri5

pompieri6

pompieri7

pompieri8

pompieri9

pompieri10

pompieri11

pompieri12

pompieri13

pompieri14

pompieri15

pompieri16

pompieri17

pompieri18

pompieri19

pompieri20

pompieri21

pompieri22

pompieri23

pompieri24

pompieri25

Cu prilejul „Zilei Internaționale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale”, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare a organizat azi, 13 octombrie, „Ziua porților deschise”, atât la unitatea din municipiul, reședință de județ cât și în celelalte subunități.

Pragul inspectoratului din Satu Mare a fost trecut de copii de grădiniță dar și de elevi de școală, care s-au familiarizat cu mijloacele de intervenție și modurile de folosire ale acestora cu ocazia unor situații de urgență.
Potrivit Rezoluţiei 64/200 din 21 decembie 2009, adoptată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, ziua de 13 octombrie este desemnată „Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale”.

De asemenea, începând cu anul 2011, de fiecare dată când 13 este într-o zi de marţi, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă declară această zi drept: „Ziua Informării preventive”. Astfel, în acest an, data de 13 octombrie are dublă semnificaţie.

Pentru marcarea acestui eveniment, Inspecţia de prevenire a elaborat o serie de materiale informative, care vor fi diseminate cu ocazia executării controalelor de prevenire pe parcursul lunii octombrie şi, de asemenea, vor fi distribuite cu prilejul organizării unui punct mobil de informare preventivă la Detaşamentul de Pompieri Satu Mare în data de 13 octombrie, când se va organiza „Ziua Porţilor Deschise”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.