Ultima săptămână de înscrieri la Signal Connect, conferința profesioniștilor în resurse umane

Afis-Signal-Connect-2015

În această săptămână au loc ultimele înscrieri la conferința de resurse umane Signal Connect ce va avea loc în 22-23 octombrie la Restaurant Stefano25 (22 octombrie) și City Business Centre (23 octombrie) din Timișoara.

Aflată la a IIIa ediție, conferința Signal Connect va reuni peste 120 de profesioniști în resurse umane care beneficiază de intrare gratuită la eveniment. Pe parcursul celor două zile, participanții vor lua parte la prezentări, dezbateri și workshop-uri susținute de HR Directori și HR Manageri din companii de renume din țară și din străinătate.

Prezentări și dezbateri legate de leadership, cultura organizațională, comunicare internă

8 speakeri de renume la nivel internațional și-au confirmat prezența la eveniment precum: Alexandra Pegg (European HR Planning Manager Samsung Electronics), Katrina Collier (Social Media Recruiter, Director&Founder Winning Impression), Ioana Marcu (HR Director Orange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup), Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est și Balcani BDO), Mirela Crețu (Kimball Electronics) și Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro). Evenimentul va fi moderat de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager Romania&Moldova Avon.

Speakerii prezenți la eveniment vor include discuții legate de leadership, cultura organizațională sau comunicare internă. Subiectele sunt incluse în tematica evenimentului Engaging Cultures care urmărește modul în care specialiștii în resurse umane reușesc să clădească relații între multiplele personalități din cadrul companiilor.

Cooking show susținut de câștigătorul MasterChef Petru Buiuca

Prima zi a evenimentului, 22 octombrie, va avea loc la Restaurant Stefano25 din Timișoara și va include un workshop și un debate adresate HR Managerilor și HR Directorilor. Participanții sunt invitați să ia parte la show-ul culinar susținut de Petru Buiuca, câștigător Masterchef și Manager/Fondator Mad Kitchen, ridicând domeniul culinar la nivel de artă.

A doua zi a evenimentului va include prezentările speakerilor din țară și din străinătate, iar conferința va fi deschisă tuturor profesioniștilor care activează în domeniul resurselor umane. Evenimentul va începe la ora 08:30 cu înregistrarea participanților și va avea loc la City Business Centre din Timișoara.

 

 

Înscrieri gratuite pentru profesioniștii în resurse umane

Conferința Signal Connect este dedicată exclusiv profesioniștilor în resurse umane care beneficiază de intrare gratuită la eveniment cu înscriere în prealabil pe site-ul evenimentului www.signalconnect.ro. Evenimentul este organizat de Libero Events în parteneriat cu Signal Iduna.

Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

Persoană de contact:

Mădălina Hodorog

Project Manager

Libero Events

Tel: 0741 401 399/0364 110 371

Email: madalina@liberoevents.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.