Alice Ardelean, invincibilă și în ringurile din Germania (Foto&Video)

Alice1

Alice2

Alice3

ALICE4

Alice5

Alice6

Alice7

Alice8

Alice9

Alice10

Alice11

Alice12

Sătmăreanca Alice Ardelean a învins-o duminică, 11 octombrie pe Anja Banke în cadrul Galei de kickbox „Coming stars”, organizat în orașul german Erfurt. „Sunt mândră că am luptat pentru România în această gală. Mulțumesc lui Harry Pelger pentru această șansă” a declarat pentru Sătmăreanul, Alice Ardelean.

„Am participat la Gala de kickbox Coming stars aici în Germania, organizată de clubul „La familia FightClub” din orașul Erfurt. Am avut-o ca adversară pe Anja Banke. Am câștigat la începutul ultimei reprize printr-o serie de lovituri iar cei din staff-ul adversarei au aruncat prosopul, deci lupta s-a încheiat. I-am avut în colțul meu pe Senaid Inela Salkicevic și Andre Balschmieter, doi antrenori de excepție”, spune Alice.

În prezent, sătmăreanca noastră efectuează un stagiu de antrenamente în Germania, după ce a fost remarcată de un sponsor neamț, Harry Pelger.

Alice a fost remarcată de sponsorul din Germania după ce a luptat în cadrul galei MMA Romanian Extreme Fighting de la Craiova, în data de 16 martie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.