Seri pozitive: „Puterea și energia cuvintelor”

Seara pozitiva Octombrie Satmareanul

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute fiind teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii octombrie este „Puterea și energia cuvintelor”, iar invitata serii va fi Delia Danea.

Evenimentul din această lună va avea loc în data de 20 octombrie, în intervalul orar 18.00-20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bd. Transilvania nr. 3, Sala mică, etaj 1.

Zi de zi gândurile noastre sunt transpuse în cuvinte (rostite sau nerostite) și fără să ne dăm seama ne „construim” o realitate prin care creăm sau distrugem. Cuvintele zidesc sau înalță, ele pot crea cel mai frumos vis sau realitate și tot la fel de ușor pot distruge tot ce există în jurul nostru. Este de ajuns să urmărim reacțiile cauzate de cuvintele pe care le folosim pentru a știi că ele nu se întorc la noi fără efect. Fiecare cuvânt „poartă” cu el o vibrație și prin simpla lui rostire poate ridica sau coborî vibrația celui care îl rostește. Cuvântul rostit are o mai mare putere pentru că este încărcat cu energia proprie. Pe lângă cuvântul rostit fiecare persoană are un dialog interior cu ea/el însăși, în care de asemenea vibrația cuvintelor joacă un rol important.

Atât cuvintele rostite, cât și cele nerostite sunt cele mai puternice unelte pe care le are omul pentru a-și crea realitatea.

Pentru această „Seară pozitivă” vă propun să descoperim împreună puterea și vibrația cuvintelor: STOP, TREBUIE, POT/NU POT, MERIT/NU MERIT, IARTĂ-MĂ/TE IERT, MULȚUMESC, TE IUBESC, CURAJ/FRICĂ, RUȘINE, SCHIMBARE, ÎNCREDERE, ENTUZIASM și multe alte cuvinte care au fost omise din această listă, dar pe care cei prezenți le vor dori explicate mai detaliat.
Sunt Delia Danea, un ghid ce te îndrumă să privești dintr-o altă perspectivă, viața, schimbările care vin spre tine sau pe care alegi să le faci conștient, atunci când nu te mai simți împlinit(ă).

Mai multe detalii despre mine și activitatea mea găsești aici: http://viata-un-dar.ro/

Te aștept cu drag!

Înscrieri se pot face la: http://schimbarepozitiva.ro/puterea-si-energia-cuvintelor/

Sunteți așteptați într-un nou concept, alături de organizatori pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 de lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați ca banii să vă împiedice să mergeți la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.