RoRec și Primăria Negrești-Oaș colectează gratuit deșeurile electronice

deseuri

Asociația „RoRec” împreună cu Primăria Negrești-Oaș organizează sâmbătă, 17 octombrie o campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice.

Acțiunea se va desfășura în intervalul orar 09.00-17.00, la punctul de colectare din Parcul Central (vis-à-vis de Catedrală), pe strada 1 iunie (parcarea de la stadion) și în cartierul Tur (la magazinul lui Costică).

Negreștenii care își vor duce deșeurile la punctele de colectare, vor primi: patru cupoane valorice a câte 10 lei pentru combine, vitrine și lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi și complete; două cupoane valorice a câte 10 lei pentru mașini de spălat rufe și vase, uscător de haine, aparate de aer condiționat întregi și complete; pentru orice alt aparat electric sau electrocasnic vechi sau defect puteți câstiga la tombolă: 2 x cafetieră, 2 x fier de călcat, 2 x polizor unghiular.

Tragerea la sorți va avea loc tot sâmbătă, la Primăria Negresti-Oaș, la ora 17.30.

Pentru ridicarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor de echipamente electrice și electronice voluminoase și grele, puteți apela numărul de telefon 0742 550 071.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.