Cartea scrisă în engleză de Eugen Chirovici, succes editorial internațional

Eugen Chirovici

Un român de 51 de ani, Eugen Ovidiu Chirovici, a scris prima sa carte în limba engleză, iar lucrarea este pe cale să devină, potrivit editorilor „un fenomen global”. Cartea „The Book of Mirrors” (Cartea Oglinzilor) scrisă de Chirovici, a fost deja luată de edituri din 23 de ţări.

După o ședere de trei ani în Marea Britanie, Eugen Chirovici, a lansat un roman poliţist plin de suspans, având în centru o poveste impresionantă care va apărea pe rafturile librăriilor abia în 2017.

Autorul a semnat un contract cu prima agenţie britanică, Peters Fraser and Dunlop (PFD), după ce a fost refuzat de șase agenţii americane.

„Este un roman incredibil, foarte sofisticat. Nu ţi-ai da seama că a fost scris de cineva a carui limbă nativă nu este engleza”, a declarat Rachel Mills de la PFD, despre cartea „The Book of Mirrors”.

De profesie economist, scriitor şi jurnalist român, Eugen Chirovici a îndeplinit funcţia de Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România în perioada noiembrie 2003 – noiembrie 2010. A primit Marele Premiu pentru Jurnalism (1999), Premiul „Pamfil Şeicaru” (2000), Medalia de Aur a Centrului Ecumenic Internaţional (2000), Premiul pentru Jurnalism al ANSVM (2002), etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.