Accident cu doi răniți în Turulung. Șoferul a fugit de la locul accidentului

accident

Un accident soldat cu doi răniți a avut loc duminică (11 octombrie) dimineață, în jurul orei 04.30, pe raza localității Turulung. Un tânăr de 23 de ani, aflat la volanul unui VW Passat a intrat cu mașina într-un stâlp. Cei doi pasageri aflați în mașină au suferit leziuni ușoare, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

Din ancheta efectuată de polițiști reiese că tânărul de 23 de ani a apăsat prea tare pedala de accelerație fără să țină cont de drumul umed și acoperit cu pietriș. La un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public aflat pe marginea din dreapta a direcției de mers. După accident, acesta a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 25 de ani și a unei minore în vârstă de 15 ani, pasageri în mașină, ambii din Turulung. Tânărului vinovat de producerea accidentului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta nu deținea permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de: vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.