Mesaj cutremurător: „A plecat un înger la Ceruri. De acuma o să fi îngerul meu”

Razvan Cigan

Mesajele de condoleanțe sunt postate necontenit pe pagina de Facebook a lui Răzvan Cigan, tânărul de 21 de ani care a murit în noaptea de sâmbătă, 10 spre azi, 11 octombrie într-un accident de circulație, în localitatea Sărăuad.

„Ce ți s-a întâmplat Suflet drag … ? Nu îmi vine să cred ! Doamne … ! De ce chiar ție a trebuit să ți se întâmple asta ? A trebuit să aud azi vestea asta cumplită, încă sunt șocată. Nu o să te uităm niciodată. Te iubim foarte mult Răzvan dragă. Mereu o să trăiești în inima mea. Dumnezeu să te odihnească în pace și să fi în grija lui acolo sus, măcar acolo să fi bine. A plecat un înger la Ceruri. De acuma o să fi îngerul meu”, scrie pe Facebook una dintre cunoștințele tânărului.

„Cutremurați în adâncul sufletului am aflat cumplita veste a plecări dintre noi, la cele veșnice a celui ce-a fost … Dumnezeu să-l așeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit și prețuit!”, se arată într-un alt mesaj.

„Ooo Răzvi, Răzvi … cum ai plecat atât de repede dintre noi ??!! Nu îmi vine să cred ! Ai fost un prieten bun. Să te odihnești în pace ! Condoleanțe familiei!”, sunt cuvintele scrise într-o altă postare pe pagina de socializare.
„Dumnezeu să te odihnească în pace … Te-ai dus foarte repede dintre noi … Nu mă așteptam să aud vestea că nu mai ești printre noi … Condoleanțe Familiei …”, scrie un prieten al tânărului.

„Un suflet minunat s-a înălțat la cer departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă suferință și tristețe. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, scrie un alt prieten a lui Răzvan.

Potrivit polițiștilor tânărul conducea cu viteză iar la un moment dat a pierdut controlul asupra motocicletei și s-a răsturnat pe drum. În urma impactului, tânărul a decedat.

Răzvan Cigan nu avea permis de conducere.

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.