Averea, bat-o vina: Doi frați s-au luat la bătaie pentru o moștenire

bataie

După ce s-au certat din cauza unei moșteniri, doi frați, unul de 64 (Gavrilă R.), iar al doilea de 67 de ani (Vasile R.) din Gherța s-au luat sâmbătă, 10 octombrie la bătaie. Unul dintre aceștia, Vasile R. a fost transportat la UPU după ce fratele său l-a lovit de mai multe ori cu un cârlig în cap.

Scandalul le-a fost sesizat polițiștilor prin „112”, în jurul orei 13.00, de către Vasile R. Acesta a reclamat faptul că fratele său l-a lovit de mai multe ori în zona capului cu un cârlig de la fântână.

Polițiștii sosiți la fața locului au constat că scandalul dintre cei doi s-a produs pe fondul unor discuții contradictorii, în legătură cu o moștenire. Gavrilă R., de 64 ani, i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri în zona capului cu un cârlig din lemn. La un moment dat cârligul s-a rupt în mai multe bucăți și fratele mai mare a luat o bucată din acest cârlig și i-a aplicat la rândul său mai multe lovituri lui Gavrilă R.

Dintre cei doi frați, doar bărbatul de 67 de ani a fost transportat la UPU Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale, întrucât prezenta leziuni la nivelul capului.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.